Прва прозивка

1. септембра 2023.године, ОШ " Десанка Максимовић" у Ковину, отворила је широм своја врата знања и доброте, новој генерацији првака, коју су дочекали сви ђаци и колектив школе!

Свечаном добродошлицом поздравила их је, најпре, директорка школе, Ана Новковић. Након интерпретирања Химне Србије, уследила је приредба ученика трећег и четвртог разреда. Разигран и весели музички наступ, лепе и охрабрујуће стихове дечијих песника у извођењу најуспешнијих рецитатора, прваци су стрпљиво и пажљиво посматрали и слушали,  награђивали аплаузима и чекали најсвечанији моменат првог дана у школи, њихову ПРВУ ПРОЗИВКУ!

Учитељица Гордана Албу и учитељ Милош Баковић, су топлим загрљајем и спортским поздравом, сваком првачићу честитали полазак у школу, пожелевши им много успеха, радости и дружења! Свако од њих је на поклон добио  Добродошлицу, " Бамбијев" слатки пакетић, две књиге, мајцу и беџ са логом школе, што је децу веома обрадовало!

Прваци и њихови учитељи, са свечаног пријема, испраћени су аплаузима и погледима пуних наде,  својих родитеља, али и свих присутних који су присуствовали дочеку.

ПР ОШ " Десанка Максимовић"

 Наташа Буљугић

<< Nazad 

 

Корисни линкови

logo2

9064105