Четири Европске eTwinning ознаке квалитета - четири признања за нашу школу на највишем европском нивоу

Након освојене четири националнe еTwinning ознаке квалитета нашој школи су додељене и четири Европске ознаке квалитета за изузетан рад у eTwinning пројектима, чиме су рад и ангажовање наших ученика, наставника и школе признати на највишем европском нивоу.

У првом награђеном пројекту „Hocus Pocus Scopus“ нашу школу представљала су две узрасне категорије. Прву категорију чинили су ученици II/2 разреда које је предводио учитељ Милош Баковић, а други категорију су чинили ученици осмог разреда које је предводила наставница хемије Ана Ритопечки. Ученици осмог разреда наше школе заједно су радили на пројекту и са ученицима ОШ „Ђура Јакшић“ из Ковина.

Ученици II/2 су заједно са својим учитељем Милошем Баковићем, у периоду од децембра 2020. до јуна 2021. године, били учесници још три награђена eTwinning пројекта: „Wingless bee Mu and climate”, „Natura(l) mask“ и „Story of designs“. У пројектима су учествовали наставници и ученици из Србије, Турске, Казахстана, Aзербејџана и Грузије. Посебно смо поносни јер смо и у доба пандемије вредно радили на свим пројектима. Ово је признање за све нас, наш рад и ангажман у пројектној настави. Честитамо свим ученицима, а посебно се захваљујемо родитељима на сарадњи и огромној помоћи.

Сви пројекти биће изложени у простору европског портала на адреси:www.etwinning.net, а списак свих добитника Европске ознаке квалитета налази се на следећем линку: https://www.etwinning.net/sr/pub/newsroom/highlights/schools-awarded-the-european21.htm#c688

Mилош Баковић
Ана Ритопечки

<< Nazad 

 

Корисни линкови

logo2

9248539