Четири националне eTwinning ознаке квалитета за ОШ „Десанка Максимовић“  

Из године у годину наша школа успешно учествује у међународним eTwinning пројектима. И ове године награде нису изостале. У школу су стигле четири eTwinning националне ознаке квалитета за пројекте (eTwinning National Quality Labels).

У првом награђеном пројекту „Hocus Pocus Scopus“ нашу школу представљала су два тима. Један тим су чинили ученици II/2 разреда које је предводио учитељ Милош Баковић, а други тим су чинили ученици осмог разреда које је предводила наставница хемије Ана Ритопечки.

Ученици II/2 су заједно са својим учитељем Милошем Баковићем, у периоду од децембра 2020. до јуна 2021. године, били учесници још три награђена eTwinning пројекта: „Wingless bee Mu and climate”, „Natura(l) mask“ и „Story of designs“.

Национална служба која процењује ове пројекте истиче да су пројекти пажљиво осмишљени, циљеви су јасно дефинисани и релевантни и на крају пројекта, сви постигнути, да су активности прилагођене узрасту деце и да је била изузетно добра сарадња међу наставницима и децом из партнерских школа из Турске, Грузије, Казахстана и Азербејџана.

Захваљујемо се свим учесницима у пројектима, а посебно ученицима јер су показали висок степен мотивације и заинтересованости за упознавање игара, песама, језика, култура и обичаја других земаља.

Милош Баковић

<< Nazad 

 

Корисни линкови

logo2

8540373