“Пази! СТОП! Очи отвори” - позоришна представа

Савет за безбедност саобраћаја на путевима на територији општине Ковин у сарадњи са Аматерским позориштем из Ковина припремио је и реализовао представу за ученике основних школа са територије општине Ковин. Ученици млађих разреда ОШ “Десанка Максимовић” су се са својим учитељицама и учитељем, одазвала овом виду едукације, који је у четири дана окупио све њихове вршњаке из школа општине Ковин.

Представу су одгледала деца првих разреда у уторак, деца других разреда у среду, трећих разреда у четвртак и четвртих разреда у петак.

У просеку представи је присуствовало сваког дана од 200 до 220 ђака.

Прваци су пре представе добили прслуке,флуоресцентне траке, “Саобраћајни буквар” и књигу “Пажљивко”.

Деца која похађају други разред добила су распоред часова, док су деца трећег и четвртог разреда добила трептеће светло за бицикл.

За сву децу из околних места организован је превоз.Похвалу за одличну организацију и овог пута, упућујемо господину Терзићу испред Савета за безбедност саобраћаја, Центру за културу Ковин, Аматерском позоришту из Ковина, али највећу похвалу у реализацији заслужују вредни, активни ђаци и њихови учитељи који и на овај начин истичу значај одговорног понашања у саобраћају!

Господин Терзић, председник Савета за безбедност саобраћаја на путевима на територији општине Ковин, је ОШ ”Десанка Максимовић”, у знак подршке и досадашње сарадње, донирао плазма телевизор, током прошлонедељне посете школи!

Наташа Буљугић

<< Nazad 

 

Корисни линкови

logo2

9248895