Општинска смотра рецитатора

12.марта 2021. године, одржана је општинска смотра рецитатора, под називом "ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ". Организатор смотре је установа " Центар за културу Ковин", под покровитељством Општине Ковин. Такмичили су се, у лепом говорењу одабраних песама, ученици основношколског и средњошколског узраста. Наша школа је имала своје представнике у категорији млађег узраста.

Ученица 1/2 разреда, ДУЊА  СТОЈМЕНОВИЋ, учитељица Драгана Ђурић, говорила је песму Божидара Тимотијевића " Мој тата". Уз захвалницу за учешће, добила је и диплому за остварени пласман на Зонску смотру рецитатора!

Ученица 3/2 разреда, АНГЕЛА ЈАНЕВСКА, учитељица Наташа Буљугић, говорила је песму Десанке Максимовић "Маче у џепу". Уз захвалницу за учешће, добила је и диплому за остварени пласман на Зонску смотру рецитатора!

Ученица 4/2 разреда, МИОНА ДАЈИЋ, учитељица Иванка Панић, говорила је песму Милована Данојлића "Где је Цица?" и добила захвалницу за успешно  учешће на општинској смотри!

Уз похвале овогодишњег селектора смотре, упућених свим рецитаторима и њиховим учитељима, упућене су и честитке и жење за што бољим пласманом на наредним нивоима такмичења!

Наташа Буљугић

<< Nazad 

 

Корисни линкови

logo2

9064500