Нови успеси наших фудбалера на турниру „Мали за велике“

Ученици наше школе били су учесници 13. традиционалног турнира у малом фудбалу „Мали за велике“ у организацији Спортског савеза Општине Ковин (који се играо од 20. до 23. јуна) и поново остварили запажене резултате. Екипе су, као и претходних година, биле подељене у четири узрасне категорије. Играло се по једнокружном лига систему да би након тога прве две екипе играле финале, а трећа и четврта екипа меч за треће место.

Ученици првог и другог разреда освојили су сребрно одличје. За најбољег стрелца проглашен је Велибор Павић, а за најбољег голмана Лазар Ћалић. Екипу су чинили: Вук Борза, Стефан Савић, Андрија Мирчов, Лазар Ћалић, Марко Недељков (капитен), Велибор Павић, Огњен Стојановић, Павле Стојановић, Огњен Комарица, Немања Тасић, Урош Савковић и Никола Недељковић.

У категорији трећег и четвртог разреда ученици наше школе освојили су треће место. Екипа је наступила у саставу: Андор Глигор, Урош Дисић, Јован Симић, Вук Комарица, Александар Јовановић, Стефан Јанков, Милош Прокин (капитен), Лука Софронијевић, Стефан Јовић, Лука Илић, Андреј Лазаров и Огњен Павић.

Екипа нашег петог и шестог разреда такође је освојила треће место. Део екипе биле су и две девојчице, Ковиљка Чолић и Анита Недељков, које су се равноправно са својим вршњацима храбро бориле за сваку лопту. Састав екипе је изгледао овако: Дарко Илић, Урош Дисић, Јован Делиблаћанин, Лука Чолић (капитен), Анита Недељков, Немања Савковић, Вук Којић, Теодор Глигор, Ковиљка Чолић и Андреј Антал.

Утакмице су игране на летњем терену и у хали ОШ „Ђура Јакшић“. Екипе су водили Радомир Вукосављевић, наставник математике, и учитељ Милош Баковић. И ове године није изостала борба, фер-плеј и фантастична подршка са трибина.

Милош Баковић

<< Nazad 

 

Корисни линкови

logo2

2148186